Първа копка на парка в Добринище

pk

На 10.12.2014 г., сряда, от 15:30 ч. в гр. Добринище, Градски парк, ще се проведе церемония – първа копка по проект „ИЗВЪРШВАНЕ НА СМР ПО ПРОЕКТ: БЛАГОУСТРОЯВАНЕ И РЕХАБИЛИТАЦИЯ НА ОБЩИНСКИ ИМОТИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА НАСЕЛЕНИ МЕСТА В ОБЩИНА БАНСКО – ГРАД ДОБРИНИЩЕ, СЕЛО МЕСТА И СЕЛО ФИЛИПОВО” ПО ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ 2: „ИЗВЪРШВАНЕ НА СМР ЗА ПАРКОУСТРОЙСТВО И БЛАГОУСТРОЙСТВО НА ПАРК В ГРАД ДОБРИНИЩЕ, ОБЩИНА БАНСКО”.

Кратка информация за дейностите по посочения договор: Договорът е сключен между Община Банско и фирма „Еко-хидро-90” ООД и е на стойност 820 140 лева без ДДС. Срокът за изпълнение е май, 2015 г. В рамките на договора ще бъде извършена цялостна подмяна на растителността в парка, ремонт на съществуващ детски кът и изграждане на нов такъв. Средата в градския парк ще бъде изградена съгласно европейските изисквания за достъпност за лица в неравностойно положение. Предвижда се монтиране на автоматизирана поливна система, слаботокова система и система за видеонаблюдение.

Договорът е сключен по проект „ИЗВЪРШВАНЕ НА СМР ПО ПРОЕКТ: БЛАГОУСТРОЯВАНЕ И РЕХАБИЛИТАЦИЯ НА ОБЩИНСКИ ИМОТИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА НАСЕЛЕНИ МЕСТА В ОБЩИНА БАНСКО – ГРАД ДОБРИНИЩЕ, СЕЛО МЕСТА И СЕЛО ФИЛИПОВО” ПО ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ 2: „ИЗВЪРШВАНЕ НА СМР ЗА ПАРКОУСТРОЙСТВО И БЛАГОУСТРОЙСТВО НА ПАРК В ГРАД ДОБРИНИЩЕ, ОБЩИНА БАНСКО” , Програма за развитие на селските райони 2007 – 2013 г., Мярка 322 „Обновяване и развитие на населените места”, Договор № 01/322/00733 от 27.11.2012 г., Бенефициент: Община Банско.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене