Собственичката на сватбена агенция „Раро“-Благоевград Анелия Василева с национален приз „Бизнес дама на годината-2015“

Собственичката на сватбена агенция „Раро“ -Благоевград ,Анелия Василева бе избрана за „Бизнес дама на годината 2015“ на тържествена церемония, водена от Лорд Евгени Минчев, който напусна къщата на Биг Брадър, за да води изисканата церемония в столицата.

Василева грабна приза в категория „Мода ,собствен бизнес“ и разби конкуренцията от престижни и успели български бизнес дами, номинирани в същата категория . Сватбена агенция „Раро“ работи повече от 15 години, името и е символ на престиж, а тоалетите изработени от модната къща към агенцията си спечелиха и международна слава.

Припомняме ,че именно агенция „Раро“ изработи уникалната сватбена рокля на победителката в конкурса на struma.com за най-уникално предложение за брак, посветен на деня на влюбените, колумбийката Раже. Раже и Николай от благоевградския квартал „Еленово“ грабнаха специалната ни награда -булчинска рокля, прическа и грим за младоженката. Роклята ,която „Раро“ изработиха за Раже бе умело съчетание на коприна, дантела и изискани детайли, който не останаха незабелязани в Чикаго, където Раже и Николай вдигнаха сватба за чудо и приказ в местен дворец. Роклята бе изключителна и американците харесаха в нея Раже и я поканиха, заедно с Николай да снимат рекламен клип на популярна марка. От все сърце се радваме на признанието, което получи Анелия Василева и и пожелаваме още много престижни награди по пътя към върха ,а за нея той е съвсем близо. Честито и успех!

П. Петрова

Роклята на „Раро“, която превърна нашата победителка Раже в истинска принцеса /сн .от сватбата на Раже и Николай в Чикаго

www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене