Община Разлог се присъединява към Националната кампания „С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми“

По повод Международния ден на жената, Община Разлог се присъединява към кампанията, организирана от Ротаракт клуб Банско-Разлог и фондация „Искам бебе“, в подкрепа на двойки, с репродуктивни проблеми.

Този петък от 10 до 15:00 часа на централен площад “Преображение” ротаракторите ще очакват всички дарители с цветен щанд от рози и лалета. Събраните средства ще бъдат дарени към Фондация “Искам бебе”, към която – при проблеми със зачеването, могат да се обърнат и всички жители на община Разлог.

“Демографският срив е един от глобалните проблеми на цяла Европа. Но за България това е въпрос дали изобщо ще ни има утре.
Затова сме убедени, че трябва да се борим за всеки човешки живот, за всяко бъдещо българско дете!

В България има повече от 145 000 двойки, които се нуждаят от асистирана репродукция, за да заченат дете. А според медицинските специалисти, от година на година броят им става все по-голям. Ние вярваме, че едва ли има по-голяма радост за едно семейство от това в дома му да се чуе така чаканият детски плач. И нашата подкрепа не е само на думи или с епизодични участия. С каузата са ангажирани всички членове на организацията ни” – Фондация “Искам бебе”

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене