Борисов се срещна с Камерън и ето какво му каза СНИМКИ

Запознах британския външен министър и с приоритетите на евроатлантическото мнозинство в българския парламент за следващите 9 месеца след ротацията в правителството, посочи лидерът на ГЕРБ

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е разговарял с министъра на външните работи на Великобритания Дейвид Камерън. Борисов показа и снимки от срещата им. Ето какво написа лидерът на ГЕРБ в личния си фейсбук профил:

Сигурността на #Европа е отговорност пред всички страни на континента и само заедно можем да защитаваме нашия общ дом. Около този извод се обединихме с министъра на външните работи на Великобритания Дейвид Камерън, с когото днес имах удоволствието да се срещна по време на визитата му в България. Двамата разговаряхме за общите ни възможности за подкрепа на #Украйна срещу руската военна агресия.

Като партньори в #НАТО #България и #Великобритания винаги са имали активно сътрудничество в сферата на сигурността. С Камерън разговаряхме и за повишаването на интензитета на двустранните отношения между нашите две страни.

Запознах британския външен министър и с приоритетите на евроатлантическото мнозинство в българския парламент за следващите 9 месеца след ротацията в правителството. Уверих Камерън, че евроатлантическият фокус на България остава централен приоритет на ГЕРБ.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене