Без категория

ТРИ ТЕРИТОРИАЛНИ ПОДЕЛЕНИЯ В ОБХВАТА  НА ЮГОЗАПАДНОТО ДЪРЖАВНО ПРЕДПРИЯТИЕ СА С НОВИ ДИРЕКТОРИ

 

изтеглен файл Инж. Пламен Поюков поема отново управлението на ТП „ДЛС Дикчан”Инж. Милчо Кирилов се връща начело на ТП „ДГС Невестино”Инж. Благой Кишев е новият директор на ТП „ДГС Добринище”

 

Три териториални поделения в обхвата на Югозападното държавно предприятие имат нови директори. Инж. Пламен Поюков отново оглавява „ДЛС Дикчан” – с. Сатовча. Той е магистър по горско стопанство от Лесотехническия университет – София и в продължение на 7 години ръководи държавното ловно стопанство.

Дългогодишният директор на ТП „ДГС Невестино” инж. Милчо Кирилов отново застава начело на стопанството. Той е магистър по горско стопанство от Лесотехническия университет – София. Професионалната си биография започва като лесничей в „ДГС Невестино”, в продължение на 9 години е зам.-директор, а 22 години – директор на стопанството. Има следдипломна квалификация по маркетинг, бизнес, трансфери и внедряване от Техническия университет – София.

Инж. Благой Кишев е новият директор на ТП „ДГС Добринище”. Той е завършил Лесотехническия университет ­- София, образователна степен магистър по горско стопанство. В периода 2005-2009 г. е работил като подвижна горска стража в РДГ Благоевград. Последната заемана от него позиция е финансов мениджър в Интербилд инженеринг ЕООД София. Магистър по финанси и по корпоративен мениджмънт от ЮЗУ „Неофит Рилски” – Благоевград.

Договорите за управление на досегашните директори на трите териториални поделения – инж. Йордан Бошнаков, инж. Светослав Николов и инж. Димитър Григоров са прекратени, считано от 1 декември т.г.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене