Община Кюстендил с подкрепа за Националната благотворителна кампания на МВР

Кметът на Община Кюстендил инж. Огнян Атанасов и зам.-кметът Кристиян Иванчов връчиха на директора на ОДМВР – Кюстендил ст. комисар Светослав Григоров дарение за подкрепа на децата на загиналите и пострадали служители на МВР.
Националната благотворителна кампания на МВР стартира в началото на декември миналата година, а Община Кюстендил я подкрепи, като предостави възможност средства за кампанията да бъдат събирани в двете къщички на Община Кюстендил, част от Коледния базар в града.

Кметът на Община Кюстендил инж. Атанасов и зам.-кметът Кристиян Иванчов връчиха събраната сума – 4 476.15 лв., а малко по-късно те вече бяха внесени по сметката на кампанията.
„Община Кюстендил подкрепя и ще продължава да подкрепя важните за обществото благотворителни каузи. Кампанията на МВР е опора за стотици деца, претърпели тежката загуба на родител и благодарим на всички, които подкрепиха благотворителната кауза“, каза кметът на Община Кюстендил инж. Атанасов.

Ст. комисар Григоров благодари с думите: „Благодаря за подкрепата, уверявам ви, че това е значим принос както към нашата кауза, така и към Доброто! То е заразно! Господа, благодаря, бъдете здрави и успех за добрите ви дела!“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене