ЕКСКЛУЗИВНО! Пеевски пита прокуратурата и за Крум Зарков – включил разкритието за пребитата котка на Мая Нешкова и Кирил Икономов

Вчера в късния следобед в деловодството на прокуратурата е било депозирано писмо от Делян Пеевски с въпроси за разследвания и досъдебни производства, свързани с обкръжението на президента.

Сред случаите, които уязвяват верните хора на ген. Румен Радев е и разкритието на ПИК за потресващия битов скандал с участието на Крум Зарков, научи Соня Колтуклиева от източници в Съдебната палата.

Припомняме, че ПИК разкри, че след караница със съседите си – големите музиканти Мая Нешкова и Кирил Икономов, Крум Зарков е наранил една от котките им. В следствие на агресията се стига до две операции на животното. Според епикризата котето е окуцяло след инцидента.

Според преписката, с която ПИК се сдоби , в нощта на 7 срещу 8 септември 2022 г. едно от котенцата на Кирил Икономов се заклещило на вратата на семейство Заркови, която е била от ковано желязо. Зарков излязъл, Икономов му се извинил и казал за положението на котето. През това време котето се измъкнало и влязло през отворената врата. Зарков тръгнал след котето и с бой и ритници го изхвърлил през вратата. Икономов допълва, че котето е заведено на доктор, за което прилага експертиза в снимков материал….

Именно защото такава преписка съществува и по нея е работено, председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски я е включил в сигнала си до прокуратурата с въпроси за разследванията около Радев и хората му. Освен пътя на Копринката и скандала с котето на Мая Нешкова и Кирил Икономов, в медийните си изяви Пеевски цитира и други две разследвания на ПИК – за двата договора на Десислава Радева и за градинаря на Бойко Рашков.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене