Невероятно парти разтърси Елизиум клуб през изминалия уикенд!

След виртуозната китара на Георги Янев в петък вечер, където женското присъствие определено преобладаваше, както и алтернативните, поп, рок и хаус парчета миксирани от Бориз и Мистър Кей,

Няколко рождени дни запалиха купона в събота вечер.�Новата клубна програма на невероятните DEEP ZONE PROJECT беше зашемштяваща!�След появата на Кристина Карамфилова, певицата от Мистерията на Българските гласове, публиката направо настръхна! Микса на DJ DIAN SOLO не остави минутка въздух на гостите.

При появата си в напълно прозрачна туника,красивия вокал Нелина накара всички да избухнат и дори след края на участието дълго време остана за снимки с всички свои нови приятели.

„Този вторник, очакваме г-н 100 КИЛА за ни разкаже как се прави ХИП-ХОП, а невероятния балет от Бедрум Премиум са ни подготвили нови теми за размисъл!

В студентската Сряда вечер, наред с напитките на половин цена, всички присъстващи ще участват в томбола за специална награда, а в края на седмицата DJ MASCOTA ще сподели с нас последните тенденции от световната клубна сцена.

Очакваме ви, няма да съжалявате!“ – споделиха от клуба!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене