ЕКШЪНЪТ СЕ РАЗГАРЯ! Пеевски към Радев: Диктатурата на Мистър Кеш свърши – да си подава оставката, чакам го на политическия терен! Много малки кученца влачат плячка в тъмната институция

Не разбирам бързия отговор на прокуратурата. Аз не съм си подал още питанията. Ще ги пусна до един час. Нека да погледнат всички медии, не мога да разбера защо твърдят, че нямат абсолютно нищо за съветниците на президента. Нека погледнат медиите – от няколко години се говори за Пътя на копринката, за Сотир Ушев. Това заяви на брифинг председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски.

„Започнах да говоря сега, защото не виждам някой да прави нещо. Николай Копринков не го ли знаете?! Сега виждаме много данни по темата. Никой не реагира от органите“, обърна се той към медиите, които го попитаха защо чак сега се е сетил да пита за разследванията срещу президентската институция.

„Чудесно е и всичко, което казва Мистър Кеш, да бъде проверено. Диктатурата му свърши, няма да се повтори“, каза Пеевски по адрес на Радев. „Единственото, което е чудесно, е че го изкарах от уютното му кресло, каза, че ще прави партия, ръкавицата е хвърлена, чакам го на терена“, заяви председателят на парламентарната група на ДПС.

Днеска разбрахме че ще прави партия, чакаме имунитета му да падне. В Конституцията има възможност имунитетът му да падне. Нека прокуратурата каже какво има срещу него, продължи Пеевски.

„Има много касиери Много малки кученца влачат плячка в тъмната институция“, отсече той и добави, че е готов да свидетелства.

„Страх има в неговите очи. Очаквам го да си подаде оставката и да се видим на политическия терен. Това е достойно. Единственото недостойно би било тази партия да бъде финансирана с мръсни пари от неговите служебни мандати’, завърши Пеевски.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене