НАП-Благоевград сложи на тезгяха „Ягуар“заради дългове на семейство от Разлог

НАП извади куп скъпи коли на тезгяха, сред тях са Ягуар и Порше, показа проверка в портала за продажби на приходната агенция, пише Телеграф бг.

Ягуарът е от 2017 г. и е в отлично състояние. Мощността му е 221 киловата. Колата е автоматик, а желаещите да я закупят трябва да бият път до Разлог, ако искат да я разгледат на място.

НАП

Огледите ще се извършват всеки присъствен ден от 17 до 24 януари.

Собственост

Белият Ягуар е в режим на съпружеска имуществена собственост, уточняват публичните изпълнители в обявата си за продажба.

Наддаването за скъпата кола ще тръгне от първоначална цена 58 000 лева. Всеки, който иска да участва обаче, преди това трябва да плати депозит от 20%, или 11 600 лева.

Отварянето на офертите ще стане на 30 януари в офиса на приходната агенция в Благоевград. Не е ясно как и защо Ягуарът се е озовал сред колите, продавани от НАП.

От обявата на публичните изпълнители обаче става ясно, че автомобилът е отнет по изпълнително дело, започнато още през 2004 г.

По принцип НАП продава отнети от длъжници коли, возила, конфискувани в полза на държавата по различни поводи, включително на спипани пияни или дрогирани шофьори зад волана.

Автомобил като Ягуар, и то сравнително нов, изключително рядко се появява сред обявите за продажби на агенцията.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене