Стоян Стоев: Очакваното се случи. Атанас Стоянов избяга от дебат

Очакваното се случи. Атанас Стоянов избяга от дебат.
Направи го грозно и с обиди.
Всъщност имаме кмет, който нито веднъж, за всичките си години във властта, не е отговарял на неудобни въпроси – медийни или на опоненти.

Уважаеми, г-н Стоянов,

Помнете – никой дебат за Сандански не е бутафорен. Това не е популизъм, а демокрация. В дебата няма нищо страшно, ако човек е работил последователно и открито.
Бях готов да се съобразя с всичките Ви искания за това къде и как да се проведе този разговор. За мен няма неудобни теми и не ме е страх да гледам хората в очите.
Истината е, че времето никога няма да е подходящо за Вас. Вашият диалог с хората е всъщност монолог, който изключва поставянето на въпроси.

Съжалявам, че не успяхме да говорим за безвремието, за заемите, за заплатите, за рушащата се инфраструктура, за положението с болницата и пропуснатите възможности във всеки сектор.
Вие не дължите обяснение на мен, а на хората. Защо Ви е страх да им отговорите?
Не говорете за партии, говорете за Сандански. Моето име е Стоян Стоев и в неделя хората избират между мен и Вас. Между бъдещето и миналото. Между визията за промяна и начина, по който се управляваше общината до сега.

Аз съм човек роден и израснал тук и вярващ, че можем да се обединим за по-различно бъдеще.
Моята кауза е Сандански. Други етикети не можете да ми сложите.
Ресурсите на властта са във Вашите ръце и аз го усещам с всеки изминал ден. Със заплахите, с натиска към тези, които ме подкрепят. След като не успяхте да ме спрете за Вас остават манипулациите, внушенията и откровените лъжи, които разпространявате ден след ден. Днес и лично.
Няма да ни уплашите!

Запазвам уважението, въпреки тона и обидите Ви,
Стоян Стоев

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене