Стоян Стоев пред БТВ: Трябва да променим ситуацията с болницата в Сандански

Повече ситуацията с болницата в Сандански не може да продължава по същия начин. Това подчерта кандидатът за кмет Стоян Стоев в сутрешния блок на БТВ. По думите му тя е общинска, но местната власт абдикира от проблемите ѝ.

„Вярвам, че хората ще ни подкрепят, защото 4 години не се случва нищо в общината ни“, каза Стоев. Той акцентира, че в хода на кампанията заедно с екипа си е показал различен подход на работа. „Имаме повече подготвени проекти от сегашния ни кмет и можем да покажем един напълно различен подход на работа – като спрем на работата на парче и имаме ясен план и приоритизиране“, допълни поставеният под номер 7 в бюлетината.

Мнозинството на първи тур в Сандански гласува за промяна и сега се очаква да консолидират вота си зад различния и новия кандидат, стана ясно още в разговора. „Преди 4 години се случи същото в общината ни. Вярвам, че Сандански в понеделник ще се събуди с нов кмет, за да върнем развитието и да покажем, че можем много повече“, поясни още Стоян Стоев.

Според него общината абдикира от всеки проблем и отказва да припознае доходите на хората като свой приоритет. „Работата на един кмет е да създава предпоставките, които могат да увеличат и доходите на хората. Да привличаме инвестиции, да сме по-успешни в туризма, да подкрепяме предприятията ни“, обясни още Стоев. Като пример за липса на визия той даде ситуацията с Мелник, който трябва да е перлата в короната на Сандански, а вместо това липсва свързаност и фокус към него, като дестинацията с добавена стойност.

„Изборът е мажоритарен и личността е най-важна. Ние разчитаме на гражданите – да изберат управление, на което вярват и което искат. Това е най-важното“, каза още Стоян Стоев и призова хората масово да гласуват в неделя. „Така не само ще обезсилим контролирания вот, но и ще вземем по-мъдро решение. Защото е доказано, че мнозинството прави по-малко грешки от малцинството“, каза още той.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене