Маналова с голямо доверие към Анева, която е водач на листата в Пиринско

Адв. Албина Анева е сред най-уважаваните и известни сред хората в Благоевград, убедих се в това по време на предната парламентарна кампания. Това заяви лидерът на „Изправи се БГ! Ние идваме!“ Мая Манолова.

Манолова заедно с водача на листата в Пиринско – Албина Анева, посети храма „Света Петка“ в Рупите, по случай светлия християнски празник Петковден.

„Адвокат Анева е човек, който е запознат и стои зад гражданските каузи, който е готов да помогне, истинска македонка! В същото време е с твърд и непоколебим характер, когато трябва да се бори за каузи. Така, че съм щастлива, че имам такъв човек в екипа си. Благоевград ще има наистина добър депутат! „, убедена е Манолова.

Албина Анева разказа, че е прекарала голяма част от детството си в  Петрич, защото майка и била родом от там и често оставала при баба и дядо.

„Така, че ще разчитам на подкрепа и от петричани“, заяви с усмивка адвокат Анева.

На последните парламентарни избори Анева получи изключително добрия резултат от 1639 преференциални гласа, но Манолова реши да влезе като депутат от Благоевград, освобождавайки място от София за Димитър Делчев, който получи подкрепа от едва 320 гласа. Така Албина остана извън 46-ото Народно събрание.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене