Хороскоп на деня

ОВЕН

Днес сте склонни да привличате използвачи и затова на работното място рискувате да предизвикате проблеми заради желанието ви да наложите мнението си. В материално отношение успехът ще бъде с вас, ако не отказвате допълнителната работа и подновите стари делови отношения.

Приберете са навреме у дома, дори и ако сте на работа. Следобед се очертават разправии с близките ви заради непрекъснатата ви заетост. Вечерта се отдайте на романтични мигове, на чувствата си и на сексуални наслади.

ТЕЛЕЦ

Напрежението, което ви е обзело от сутринта е заради очакване на поредния успех, водещ към финансова стабилизация. Ще блеснете и ще засенчите вашите амбициозни колеги. Склонни сте да се отнасяте подигравателно към тях, но днес бъдете на ниво, за да не съсипете доброто впечатление, което сте направили.

Денят позволява да се погрижите за себе си, за самочувствието и настроението си, но и да се отдадете на почивка и приятни занимания. Близките ви вече се притесняват от вашето отсъствие, а също и от самотата дори и в почивния ден.

БЛИЗНАЦИ

Ако се опитват да измъкнат от вас пари за проект, който не ви засяга, не проявявайте щедрост и не давайте обещания. Успехът ви следва от сутринта, но с планирани начинания. Не влизайте в конфликт на работното място и не се опитвайте да доказвате с агресия правотата си, защото ще избухне такъв скандал, чиито пламъци ще ви депресират.

Избягвайте запознанствата. И днес не разчитайте на късмета си. Вечерта си почивайте. Откажете гостуването и останете с близките си у дома. Не пропускайте възможността за възстановяване на хармонията в отношенията и сексуалните удоволствия.

РАК

Конкуренти се опитват се да ви създават трудности. Не се впечатлявайте, а се отдайте на мисли за работата си и се задълбочете в задълженията си. Някои колеги умишлено ви пречат. Не обръщайте внимание на подмятанията им. За изненада на всички се справяте отлично и с най-неприятните си задължения, ако не се впечатлявате от критиката.

Направете необходимите промени в подредбата на дома си, зарадвайте семейството си нови мебели или освежаващи аксесоари. Поговорете с близките си. Не пропускайте възможността за възстановяване на хармонията в отношенията и сексуалните удоволствия.

ЛЪВ

Работното място не е подходящо, за да воювате с вашите колеги. Наложете си търпение и се заемете със задълженията си. Вечерта изяснете проблемите в семейството. Денят не е успешен за срещи, за начинания и за делови разговори, нито за подписване на договори, дори и ако са планирани. Късметът със сигурност ще ви изостави.

Не пропускайте почивката, за да съберете сили за активна работа. Дарете приятни мигове на близките си и на любимите си. Вечерта си пийнете чаша червено вино и се отдайте на интимни разговори и сексуални удоволствия.

ДЕВА

Вървите устремно напред и ще поставите началото на нови занимания. Бъдете внимателни. Трудностите са преодолими. Приемайте спокойно отправената ви критика. Промяната на плановете ви за деня не е причина да се отклоните от задълженията си. Очаквайте предложение за нов бизнес, но го обмислете добре.

Стабилизирайте отношенията с близките си, ако сте ги обтегнали и не допускайте странична намеса в разговорите, които провеждате у дома. Не нарушавайте хармонията заради преумора и инат. Вечерта се постарайте да заслужите интимните мигове и сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Приемете безропотно разпорежданията на вашите началници като Съдбовен знак, че ако се подчините, може да ви повишат. Веднага им докажете, че сте готови да им сътрудничите, но не прекалявайте с демонстрация на възможности. Трудностите са причината да не сте особено дейни, но се справяте успешно, ако мобилизирате силите си.

Намерете най-безболезнения начин, за разговори и за да наложите мнението си в семейството, ако то е полезно за всички, не само за вашето спокойствие. Брачната ви половинка има проблеми, които са причина за отказ от сексуални удоволствия. Поговорете и се опитайте да помогнете.

СКОРПИОН

От вас зависи дали ще постигнете замисленото в този ден. Не се доверявайте на непознати хора и не се вживявайте в липсата на разбиране от страна на вашите близки. Късметът не е с вас. Откажете се от начинанията и не си вредете сами на авторитета. Заемете се с рутинните си задължения. След обяд ще ви ядосат ваши роднини, които не сте чували от години, но изведнъж са решили, че сте им много мили и нужни.

Не се притеснявайте от появата им, не бъдете прекалено гостоприемни, защото не идват в дома ви с добри намерения и бързо ги отпратете, като им кажете, че не сте хотелски комплекс и няма да да нощуват при вас.

СТРЕЛЕЦ

Стабилизирайте финансовото си състояние със задълбочена работа по започнати проекти и положете основите за бъдещи си успехи. На работното място си гарантирате успех. Ако сте зад волана бъдете предпазливи. Ако овладеете депресията, която ви следва от няколко дни без причина и е в своя апогей, дори и рискованите начинания ви носят отлични приходи и похвала.

Сутринта се справете с домакинската си работа. Следобед пътувайте и си създайте положителни емоции с вашите близки и интимната половинка, а при желание посетете ваши роднини. Вечерта бъдете мили и се отдайте на романтични мигове и сексуални наслади.

КОЗИРОГ

Не проявявайте капризи и не изнервяйте вашите колеги, ако сте се захванали с общ бизнес, защото в един момент ще установите, че вместо да ви помагат, са започнали да ви пречат и да работят за себе си. Обмислете отново предложенията за инвестиции. Денят е добър за рутинни занимания, но не и за преговори за сътрудничество.

Бъдете последователни в действията си. Не бързайте да планирате деня си сами, без са се съобразите с близките си. Вечерта не канете гости, ако семейството ви иска да си почивате и да не общувате с външни хора. По-добре се отдайте интимни мигове, на чувствата си и на сексуални наслади.

ВОДОЛЕЙ

Не се притеснявайте от неочакваните служебни разходи, ако имате посещение от чужбина или вие самите сте в командировка. Отложете деловите срещи и разговори, ако не пътувате, за да си спестите неуспехи заради липса на готовност да обосновете исканията си. Днес запознанствата ви не са мечтаните от вас. Съсипвате отношенията с приятели и партньори около вас заради новите ви познати.

Помислете си дали си струва. Семейните да не се изкушават от срещи с приятна компания извън дома си, да не оставят без внимание децата и брачната си половинка. Несемейните да се отдадат на развлечения, да не се колебаят при покана за дискотека, защото може да срещнат своята половинка.

РИБИ

Обогатете се с необходимата ви информация и ще се справите без проблем със служебните си задължения. Завършете изостаналите задачи и анализирайте постигнатото. Ако развивате свой бизнес се предпазвайте от кандидат-съдружници, които искат да ви измъкнат парите. Не правете опити да промените личния си живот чрез създаване на нова интимна връзка, която няма да ви направи щастливи.

Новите завоевания няма да ви донесат мечтаното сексуално удовлетворение, ако сте семейни, а при необвързаните прибързаните интимни мигове може да са с неочаквани негативни последици.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене