Стоян Стоев: С ремонт само на 3 улици решаваме 30% от проблемите с ВиК авариите в Сандански

С цялостен ремонт само на 3 улици в Сандански ще се решат 30% от проблемите с ВиК авариите. Това са „Кирил и Методий“, „Козма и Дамян“ и “Васил Левски ”.  Това обясни кандидатът за кмет на общината Стоян Стоев. Той показа и визуализация как ще изглежда след ремонта улицата носеща името на светите братя.

„През последните дни много често ме питат кой е най-големият проблем на Сандански. За мен това е работата на парче, без план и визия. Защото това ни пречи да се справяме с предизвикателствата във всеки сектор“, обясни Стоян Стоев. Той показа и цялостният анализ на всички проблемни места с ВиК инфраструктурата, който са направили заедно с екипа му и риторично попита дали Община Сандански разполага с такъв стратегически документ.

„Всеки ремонт на подземната инфраструктура трябва ефективно да бъде използван и за решаване на текущите проблеми на повърхността. Например с подобряване условията за паркиране и възможност за спокойно движение на хората“, каза още Стоян Стоев.

През последните години проблемите с ВиК авариите създават много неудобства на жителите на град Сандански. Особено в централната градска част те са ежеседмични и се дължат на старата и амортизирана подземна инфраструктура.

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене