Започна обратното броене до големите концерти „Разлог е изживяване! Разлог е музика!“

ОБРАТНОТО БРОЕНЕ ЗАПОЧНА!

Остават по-малко от 24 часа до началото на Разлог е музика “РАЗЛОГ Е ИЗЖИВЯВАНЕ! РАЗЛОГ Е МУЗИКА!”, с участието на любимците на балканите – Saša Matić и Keba, неотразимите Emina Tufo и Marina Tosic, изгряващата звезда – Алекс Бучкова и любимката на младото поколение в България – Dallia.

Tози петък и събота (13. и 14. октомври 2023 година) двете незабравими вечери на стадион “Септември”, посветени на балканската музика, ще завладеят сърцата на всички жители и гости на Разлог.

Вратите на стадиона отварят точно в 16:30 за всички меломани, а концертната програма ще бъде открита в 18:30 часа утре, със специален водещ на събитието – режисьор по образование, актьор-комик по професия и певец по душа – Георги Низамов.

Под мотото “Пази чисто и помагай!” Община Разлог се присъединява към инициативата на ФК “Пирин” Разлог за подпомагане кампанията “Капачки за бъдеще”. Молим, всички посетители на стадион “Септември”, да изхвърлят капачки, пластмасови бутилки и кенчета в обособените за това места, като търсят специално направени табели върху съоръжения за отпадъци!

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВОДАЧИТЕ НА АВТОМОБИЛИ И ДОПУСКАНЕТО НА НЕПЪЛНОЛЕТНИТЕ ЛИЦА:

По време на събитието СЕ ОГРАНИЧАВА пропускателният режим до паркинга на стадиона. Водачите на превозни средства ще могат да използват обособения паркинг на ул. “Дълга махала” (1 мин. до концертите) и двора на ПГ по МСС (5 мин. до концертите) – вж. схемата.

Aко все още не сте си купили двудневен билет, на цена от 20 лева, за незабравимото музикално преживяване, може да го направите и в деня на концертите на касата на стадион “Септември” (след 16:00 часа) и в останалите билетни пунктове, които може да намерите в сайта на Община Разлог.

Не пропускайте и последната възможност да закупите билети за VIP- зона на цени от 100 лева (без включена консумация).

– Билетът е валиден за едно лице за съответната дата/дати.

– Всяко лице, притежаващо билет за концертите е запознато, че БИЛЕТ за един от концертите/ двата концерта следва да бъде предоставен за проверка на входа, при което ще получи гривна за достъп. Гривните следва да бъдат носени до напускането на стадион „Септември“, след края на концертите. В зависимост от вида на всеки един билет, ще бъдат раздавани различни видове гривни

Непълнолетни до 18 г. трябва да закупят билет. Същите ще бъдат допуснати до концертите само с придружител и попълнена ДЕКЛАРАЦИЯ (свали от тук или търси на място – входа на стадион “Септември”)

Притежателят на билета е запознат с условията за провеждане на масови мероприятия, по време на които не се допуска внасянето на остри предмети, чадъри, запалими вещества, бутилки с капачки и др.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене