Хороскоп за 16 септември

Овен
Днес сте непредвидими. Приличате на махалото, което се движи между крайностите. Възможно е да получите дори неприлично предложение, но как ще отговорите, зависи от настроението ви. Затова не се изненадвайте, ако любимият човек ви ревнува!

Телец
Успехът ще е гарантиран, ако можете правилно да оцените ситуацията. Може да стартирате нов бизнес, но само, ако чувствате, че това е вашето призвание. Обърнете внимание на своето здраве! Уязвими са ставите и бъбреците.

Близнаци
Спомнете си думите на Учителя Петър Дънов за малките неща, които спъват човека, но от тях зависи щастието ни! Занимавайки се с велики дела, не пренебрегвайте малките, за да не бъдете разочаровани! Обърнете внимание на знаците на съдбата! Бъдете щедри към хората в беда!

Рак
На чара ви трудно може да се устои, но внимавайте с кого флиртувате! Съдбата е щедра към вас днес. Мнението ви ще се цени от вашите интимни партньори. Не се колебайте дали да споделяте с тях това, което ви вълнува!

Лъв
Оптимизмът и увереността ще ви помогнат да намерите съмишленици за каузата, с която сте се захванали. Ако препятствията пред вас се окажат непреодолими, си дайте почивка и със свежи сили се измъкнете от „лабиринта“!

Дева
Постиженията може да ги извоювате трудно, но пък ще има с какво да се гордеете. Сега е по-добре да не мислите за печалбата. Ако изчислявате какво сте вложили, а какво очаквате, ще бъдете разочаровани.

Везни
Заемете се с делата, които сте отлагали, но не търсете помощ, защото днес е по-добре да сте единак! Не е време и за старт на нови проекти. Правете компромиси, за да избегнете конфликтите с близките си! Уязвими са очите. Пазете ги!

Скорпион
Не вземайте прибързани решения и не се захващайте с важни неща, защото ще ви донесат само загуби! През този ден не бива да се вадят зъби. Избягвайте конфликтите, защото победителят няма да сте вие!

Стрелец
Съществува опасност да изразходите енергията си напразно и да не постигнете нищо. Не прахосвайте пари на вятъра! Не се хвалете и не преувеличавайте, защото ще се срамувате от думите си!

Козирог
Ако заемете днес пари на заем, късметът ще ви обърне гръб. Не поемайте излишни рискове! Ще разширите контактите си и ще подобрите репутацията си, ако вместо да се оплаквате, запретнете ръкави и покажете, че може да ви се има доверие.

Водолей
Пазете се от измамници! Пречистете дома си с тамян! Не се препоръчва физическото натоварване. Препоръчителни са масажите, козметични операции и лечението с Рейки. Предстои ви вълнуваща среща, забавлявайте се!

Риби
Ограничете контактите с хора, които не познавате! С досадниците, които се опитват да ви натрапят своите разбирания за света, не си струва да спорите. Отменете ги с безразличие, а от любимия може да очаквате предложение, на което няма да може да откажете.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене