Yettel мамят клиенти?! Вижте как се гаврят с техен клиент от Благоевград!

Здравейте Топ Преса, правя тази тема за съвет но не само от Вас но направете така да е от цялат аобщественос в нашия край, защото не знам вече къде да се обърна.

„Живея в Благоевград. Направих заявка за устройство и удължаване на договора ми през профила си в приложението на Йетел. След три дни размислих и направих отказ. Пуснах отказ и през приложението, и в магазин за да не кажат, че нещо не е стигнало до тях. И така, не пилучавам устройство, но тарифния план си остава и договорът си е удължен, таксуват ме и за лизинг на устройство в новата фактура. Звъня към 10 пъти на 123 и ми казват едно и също- вие сте си коректна, ще обработим данните и ще коригираме, но нищо не се случва. Фактурата си е излязла и очакват плащане на космическа сума. Какво повече да направя, омръзна ми от тъпите им номера….“ автор на този сигнал е нашата читателка Ж. Тодорова, която от месеци се опитва да търси своята справелдливост заради некоректно отношение на Yettel. Нееднократно е писала сигнали, във форуми, консултирала се е с юристи, а от Благоевградския офис на компнаията са и казали просто „Плащай. Нямаш избор!“. Напротив местни тарикати – избор има и той е да се бори.

От години ни сигналазират за мошеничествата на Yettel бившите Теленор и Глобул. Особено за областният им офис позициониран в Благоевград. Топ Преса самата падна жертва на техните некачествени услуги и измами. Ряботим по десетки схеми с училищни директори, шефове на институции, които са облагодетелстват лично ощетявайки държавата с десетки хиляди левове за стотици СИМ – карти на които ние данъкоплатците плащаме сметките, с цел чиновниците и семействата им да имат най – новите и модерни айфони, таблети и лаптопи. По всичко това работим здраво. И скоро ще ви покажем имената на измамниците, схемите им и с колко пари са ощитили държавата. Борбата е безмилостно жерстока, трудно се води война с корпорация – но понякога и най – малкото камъче обръща голямата кола.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене