Пред препълнената зала 22-ри септември: Независимият кандидат за кмет на Благоевград Атанас Камбитов представи управленската си програма за следващите 4 години /Видео/

Вижте кои са най-наболелите проблеми в общината с техните решения и конкретни срокове- индустриална зона за 18 месеца, 2000 работни места, реновирани улици за 7 дни, кръгови кръстовища, паркинг при МБАЛ и още…

Пред препълнената зала „22 септември“ тази вечер независимият кандидат за кмет Атанас Камбитов представи предизборната си програма за управление на Благоевград в следващите 4 години. Програмата е разработена на база проблемите в града и тяхното решаване, както и конкретни срокове за това. Управленската програма бе представена разбираемо за присъстващите, с абсолютна вещина при анализирането на най-наболелите проблеми в областния град.

Аз ще съм кмет на всички благоевградчани и ще съм независим. Единствената ми зависимост ще е от жителите и от интересите за общината, така  започна презентацията си кандидатът за кмет Атанас Камбитов, чиято програма е дело на екипа му, с който той е готов да управлява общината.   Основният проблем за града е липсата на индустриална зона, каза Камбитов и обясни, че в програмата му е заложено изграждането и за срок от 18 месеца, ще бъдат осигурени и 2000 работни места.

Парк „Македония“ ще бъде превърнат в иновативен център, каза още кандидатът и уточни, че програмата му съдържа конкретни решения за подобряване на инфраструктурата в Благоевград:

-реновиране на уличната мрежа за 7 дни,
-създаването на две кръгови кръстовища
-подлез при кв. „Грамада“
-паркинг при МБАЛ,
-подмяна на ВиК мрежата,
-създаване на нов парк в кв. „Освобождение“;
-нова детска градина на ул. „Роден край“,
-нови зелени пояси при входовете/ изходите на Благоевград откъм кв. „Струмско“ и „Грамада“;
-нов приют за животни;
-нов старчески дом.

Всичко това бе онагледено на специална видео стена.

Подобряване и на социалната и образователната политика в общината – разширяване на услугата на социалния патронаж

– по-високи стимули за семействата при първа, втора и трета рожба;
– въвеждане на едносменен режим на обучение в училищата., са само част от реформите в образованието и социалните дейности.

 

Какво още каза независимият кандидат за кмет Атанас Камбитов вижте във видеото:

Предизборна публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене