Във връзка с публикации в медиите ЮЗДП съобщава

изтеглен файлВъв връзка с публикации в медии, съобщаващи за „катастрофирал и потрошен служебен автомобил” от зам.-директора на ТП „ДЛС Дикчан” – с. Сатовча, по разпореждане на и.д. Директора на Югозападното държавно предприятие инж. Дамян Дамянов беше извършена проверка на място в стопанството. Взети са и писмени обяснения от директора и зам.-директора на “ДЛС Дикчан”.

Резултатите от проверката потвърдиха изнесената информация. При изпълнение на служебните си задължения е възникнал инцидент с управлявания от зам.-директора на ТП „ДЛС Дикчан” инж. Евгени Генчев служебен лекотоварен автомобил с регистрационен № Е 79-29. Важно е да се уточни, че нанесените материални щети на пикапа в резултат на инцидента са минимални.

В тази връзка е разпоредено на директора на ТП „ДЛС Дикчан” инж. Йордан Бошнаков да наложи дисциплинарно наказание по Кодекса на труда на инж. Евгени Генчев. Мярката се налага поради неспазена административна процедура – инцидентът не е регистриран в РУП – Гоце Делчев, не е изготвен протокол, а Югозападното държавно предприятие не е уведомено своевременно по съответния ред.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене