Топ Преса: „Ислямска държава“ влиза в Гоцеделчевско по схемата „всичко за 1 лев“?!

images

На вниманието на ДАНС!
Топ ПРЕСА се добра до брошура, разпространявана в определени кръгове из селата Брезница, Корница и Лъжница! В нея ясно се вижда, че България е част от великата ислямска държава на Балканския полуостров!

Бизнес империята на номинирания за депутат от ДПС Мехмед Хаджи от Брезница създадена изкуствено за финансиране на арабската ислямска групировка!

ааааа

Магазините „За 1 лев“ в град Гоце Делчев никнат като гъби. Има ги в централната част на града, има ги в крайните квартали. Има ги по пазари и по луксозни улици, между скъпи бутици и дори банки. Колкото повече стават, толкова повече хора се тълпят в тях. Тези магазини не са белег само за беднотията. В тях влизат и добре облечени хора. Най-вече от любопитство, но пък си е изкушение да си купиш нещичко само за левче, щом в съседния магазин същото струва поне 2 и нещо. Всеки шопинг-маниак като ловджийска хрътка надушва изгодните сделки. Всеизвестно е, че по време на разпродажби на лондонската Оксфорд-стрийт или на нюйоркското Пето авеню супермаркови дрехи могат да се купят за нищо пари. Стига да улучиш момента. Затова и твърде често срещано явление са тълпите, щурмуващи търговски центрове при обявяване на разпродажба. Такава е бизнес тактиката на магазините за „1 лев“ – да създават ценова истерия. Случайно ли е това и случайно ли е, че в град като Гоце Делчев тази бизнес империя се управлява от видни религиозни мюсюлмани? Топ Преса си направи труда да разследва с години темата, защото стартирахме работата си по нея още в първите броеве на вестника – нашите редовни читатели си спомнят това. Днес обаче благодарение на наш човек, внедрен в схемата, разбираме, че империята не е създадена за печалба, а за финансиране интересите на една много опасна групировка, от която целият свят трепери -„Ислямска държава“. Стоката, която влиза в България, предназначена за бизнеса на Мехмед Хаджи от гоцеделчевското село Брезница, който е бивш имам, се внасят от арабски фирми и се складира в град Пазарджик, който, както знаем, е Меката на радикалния ислям. Разпределя се по региони, като за югозападния регион отговоря Мехмед Хаджи, номиниран преди месеци за депутат от ДПС. Тук думата „печалба“ не съществува, защото основната задача на магазините за „1 лев“ в Гоце Делчев е да финансира дейността за прокарването на основната цел – легитимират парите за дейността на групировката. Подставеното ни лице ни предостави напечатана брошура, която пропагандира, че дейността на „Ислямска държава“ е свята и в която отчетливо се вижда карта, в която България е включена в новата територия на въпросната държава. Това е основната кауза на групировката. Същата тази брошура е печатана в град Благоевград в печатница, скрита зад юридическото име ЕТ „Ираник“ – същата, която печата и незаконния сепаратистки вестник на ОМО-Илинден – „Народна воля“. Парите, с която е платена брошурата, са от джоба на Мехмед Хаджи от Брезница и неговите протежета. Също така вестникът ни разполага с информация за провеждане на тайни беседи с жители на селата Брезница, Корница и Лъжница и дори в град Гоце Делчев за проповядване силата на „Ислямска държава“ и набирането на доброволци за нейни емисари.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене