След публикацията в toppresa.com! Спират строежа на съветника Радонов!

Макар и добре маскиран проектът за бизнес център с инвестиция около милион лева на общинския съветник Андрей Радонов, по всяка вероятност няма да бъде реализиран. В това ни информираха вътрешни наши хора от ОБС – град Гоце Делчев. След нашата публикация започнала вътрешна проверка за въпросния имот и инвестиционното намерение, оказало се , че всичко което сме изнесли е вярно. 

Общински съветник в Гоце Делчев инвестира милион в нов модерен търговски център!

Според повечето колеги на Радонов, би било смешно и позорно, общественият пост „общински съветник“ да се ползва за прокарване на лични цели и користни амбиции. Имотът доказано е на Радонови, проектите негови но подпечатан ис печата на друг проектант – напълно позната схема последно време. Нъпреки „маските“ ако ОБС – град Гоце Делчев беше дал зелена сметлина за плановете на Радонов, при една проверка от КПКОНПИ след подаден сигнал, няма да е трудно установяването на конфликт на интереси.

Топ Преса припопня, че подобен скандал имаше в ОБС – Благоевград ,където предприемачът Бисер Стойчев „изгоря“ като съветник заради факта, че гласувал за семеен проект на жена си. Така че с чиста съвест можело да се твърди, че ОБС прави по скоро услуга на Радонов, отколкото да му  вреди.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене