Общински съветник в Гоце Делчев инвестира милион в нов модерен търговски център!

.                     Намерение да инвестира крупна сума – около един милион лева е заявил общинският съветник инж. Андрей Радонов пред колегите си от ОБС – Гоце Делчев.

Радонов е от квотата на „Реформаторски блок“, личен човек на Меглена Кунева и от години е едно от водещите имена в проектирането на жилищни и бизнес сгради. Строежът който Радонов възнамерявал да започне е върху семейна собственост – терен в съседство с пожарната в града.

Той е син на шефа на бившата поземлена комисия и е един от водещите рентиери в града и района. От години обществеността в град Гоце Делчев се озадачена как така Радонови които са с корени от град Банско, са придобили толкова апетитни имоти като наследници? Въпрос, на който никой не дава отговор. Дори и институциите.

Въпросният бизнес център е поредната инвестиция на младия политик. Идеята му е да събере едрия бизнес в града в нея под наем. Имал и уговорка с банка, която за заеме партерното му помещение, стига колегите му в ОБС да направят всичко възможно да разрешат строежаи да не се стигне при гласуването до скандал с конфликт на интереси.

Следим темата. 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене