Кюстендилец влиза в затвора за контрабандни цигари

Кюстендилец се призна за виновен пред Районния съд за държане на цигари без бандерол и ще търпи наказание „лишаване от свобода“.

Съдът в Кюстендил одобри споразумение и наложи наказание „лишаване от свобода“ за общ срок от 7 месеца. Подсъдимият В. Д. се призна за виновен, че на 27 август 2021 г. в апартамент в гр. Кюстендил е държал 32 кутии с цигари, на обща стойност 160 лв., на 15 март 2022 г., на кръстовище в гр. Кюстендил е държал в себе си 5 кутии цигари, на стойност 37, 50 лв., на 13 юли 2022 г., в блок на ул. „Бузлуджа“ е продал 40 кутии цигари, на стойност 300 лв.

Съдът одобри споразумението, постигнато между прокуратурата и защитата на подсъдимия и му наложи за това престъпление наказание „лишаване от свобода“ за срок от 3 месеца, което да изтърпи при първоначален „общ“ режим.

Районен съд – Кюстендил привежда в изпълнение и наложеното на подсъдимия условно наказание „лишаване от свобода“ за срок от 4 месеца, отново за държане на акцизни стоки – цигари без бандерол, със споразумение от 04.08.2020 г. В . Д. е извършил настоящето престъпление в изпитателния срок на това наказание от 2020 г.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене