Глътка въздух убила 60-годишния Тома в Благоевград

54053-632x358

60-годишният мъж, който почина след падане от третия етаж е излязъл за глътна въздух на терасата си в Благоевград преди фаталния полет. Инцидентът станал в бл. 20 на жк „Ален мак” в града, където Тома Георгиев живеел. Мъжът бил работник в цигарената фабрика и заедно с колеги и приятели седнали да се почерпят в апартамента му. Около 17 часа на него му станало задушно и излязъл на балкона. Никой от близките и приятелите му не видял как той е изпаднал през парапета на терасата и полетял надолу. Въпреки че уцелил купчина трици от рязани преди това дърва за огрев, изходът накрая е бил фатален за живота му.

Тома Георгиев бил уважаван дългогодишен работник в тютюневия комбинат “Благоевград БТ”, нямал е досега семейни и финансови проблеми. Има двама синове – единият от години работи и живее в Англия, а другият му син е полицай.

Полицията извърши щателен оглед. Работи се по двете версии – нещастен случай или самоубийство.

За 9 месеца това е шести случай в Благоевград, след който хора намират смъртта си след скачане от балкони. През месец февруари 50-годишен мъж и млада жена се самоубиха само в рамките на 5 дни след скок от 7-ия етаж в жк „Еленово”. Преди 36 дни 22-годишен студент падна от тераса в кампуса „Скаптопара” на Американския университет. Седмица след това 38-годишен мъж скочи от 5-ия етаж, отново в жк „Еленово”.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене