Как да разберете дали имате МАГИЯ?

.

Магията е влияние, провокирано от човек. С това се цели даден резултат – най-често се цели да се промени съзнанието на човек. Повлиява се над мислите му, реакциите, умът му, желанията. Опитва се да се посегне над конкретния набелязан човек и да бъде съсипан по една или друга причина. Съществуват магии, които се правят с цел провокиране на събития.

„Забъркването на магия“ е насочено към енергията на даден човек, животни, група хора, събития и т.н. За да се направи магия, насочването на енергия черпи множество мисловни заклинания, мантри, предмети, ритуали и техники.

Смята се, че има „бели“ и „черни“, но всяка магия може да има неприятни последици. Магията представлява кодирана информация и свръх енергия, която не задължително се подчинява на правила. Магията е като позитивната мисъл. За опознаването й се използват легендарни елементарни частици, които в наши дни са познати като квантовата физика. Такава едва днес започва да набира популярност и да бъде изучавана. Новината тук е, че не трябва да бъдете професор или доктор по квантова физика, за да може да правите заклинания или магии. Правещите магия не се интересуват от това как и защо работи нещо, а дали е сполучливо заклинанието им.

Най-честата практика е магии да се правят от злите хора, които искат да привлекат болести, разводи, смърт и провали на другите. За „бели“ магии се смятат тези, които привличат пари, любов и късмет.

Какви са показателите, че имате направена магия?

Днес никой не е застрахован срещу магии и може да стане жертва. Но уви, малцина узнават за това. Съществуват стотици „симптоми“ и показатели, които са достатъчни, за да разберете, че ви е направена магия на вас или на ваш скъп близък. Ето кои са те:

10 признака – Как да разбера дали имам магия?

Ако често ви спохождат налудничави и обсебващи мисли. Ако смятате, че мисловният поток не върви в правилната посока и сте разсеяни, хаотични. Ако страдате от ужасяващи предчувствия, че ваш скъп човек е в опасност. Ако ви обзема меланхолично настроение и ви обсебва без основание страха. Постоянно ви се натрапват мисли за болести и смърт – значи ви е направена магия.

Мисли и магия за любов

Може да се съмнявате в това, ако постоянно мислите за някой човек, които преди не ви е бил интересен, не сте харесвали или дори ви е дразнел – а от скоро смятате за симпатичен.

Кожни проблеми

Ако усещате нездравословно кожата по лицето и тялото си. Страдате от акне, кожни екземи, изсъхване и лющене, сърбеж, обриви. Необяснимите кожни проблеми може да са показател, че вашето висше „Аз“ воюва с магия.

Промени в храненето

Ако имате изневиделица загуба на апетита или необяснимо увеличаване на апетита. Ако в консумираната храна, намирате насекоми, косми и/или други неща.

Липса на сън и кошмари

Ако имате проблеми със съня, трудно заспивате, страдате от кошмари, стрес, болест, значи ви е направена магия. Това е така и ако сънувате, че някои се опитва да ви убие насън.

Имате проблеми с ходилата

Усещате болки, изтръпване, подуване в областта на глезените и ходилата – това може да е знак за сериозни проблеми със здравето. Когато има на лице подуване, схващане или усещане за умора, като омекване на капачките – всичко това е типично при направена магия.

Шум в ушите

Когато на лице има шумове в ушите, придружени от главоболие и натрапчиви мисли, неконтролируем поток от информация, който да е забързан и натрапчив – значи става дума за магия.

Промяна в настроенията

Когато на лице е рязка смяна на настроенията, модела на поведение, принципите и безпричинна промяна в приоритети. Незаинтересованост от нищо и лошо настроение. Всичко това са сигнали за направена магия на вас или ваш близък.

Нервност и агресивност

Повишена раздразнителност, напрежение, нервност и способност към агресия. Наред с това, ако имате склонност към скандали, често спречкване с близки, децата, любимите хора и членове на семейството. Всичко това може да означава магия.

Липса на енергичност, усещане за болести

Преумора, чувство за болести, тежест, липса на енергия. Всичко това самостоятелно може да отключи редица заболявания, а с направена магия става още по-опасно. Такова поведение не се поддава на диагностика и може да е придружено от главоболие, хронична умора, отпадналост. На всичкото отгоре, ако на лице е липса на физическо заболяване, то е много вероятно да сте жертва на магия.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене