ДГ „ДОРА ГАБЕ“ И ОБЩИНА САНДАНСКИ ПРОВЕДОХА I „ОЛИМПИАДА НА ЗДРАВЕТО“.

С много емоции, детски усмивки, игри, песни и танци бе отбелязано първото издание на „Олимпиада на здравословното хранене“, организирана от ДГ „Дора Габе“ гр.Сандански, с подкрепата на община Сандански.

Малчуганите от всички детски градини на общината се включиха с голям ентусиазъм в атрактивните игри, заедно със своите родители, които с усмивка се състезаваха до своите деца.
Състезателите проявиха изключителна креативност при приготвянето на здравословни ястия и показаха истински състезателен дух, влагайки много енергия и позитивно настроение във всяка игра.

В края на олимпиадата на здравето, която се превърна в истински празник, отборите бяха наградени от кмета на община Сандански – Атанас Стоянов и журито, което оценяваше представянето на всеки отбор.
Специални гости на празничното събитие, посветено на здравословното хранене, бяха партньори на ДГ „Дора Габе“ от Турция по проект „Храни се здравословно=Живей здравословно“!
„Олимпиада на здравето“ е първото от предстоящите събития, които организират съвместно детските градини в община Сандански.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене