Стартира бизнес aкадемия за начинаещи предприемачи – BASE в Благоевград

Бизнес академия за стартиращи предприемачи – BASE ще бъде официално открита в Благоевград. Началото ще бъде поставено на 23.03.2023 г. в зала „22 септември“ от 17.30 часа.

BASE e проект на Фондация „Америка за България “ и Съвета на жените в бизнеса в България, който е подкрепен от Община Благоевград.

Академията представлява иновативен курс за обучение. Той е напълно безплатен за желаещите и включва както теория, така и практически занимания.

Програмата BASE има за цел да насърчи хората да инициират свой собствен бизнес или ако вече имат собствена предприемаческа дейност, да я доразвият и разширят. По този начин се стимулира и цялостното подобряване на бизнес средата в региона.

Освен умения за построяване основите на бизнеса, участниците в курса ще усвоят методи за оценка на бизнес идея, управление на финанси и изработване на бизнес план. Обучението завършва с представяне на бизнес плановете на участниците, които ще бъдат оценени от компетентно жури. Предвиден е и награден фонд в размер на 10 000 лв., осигурени от организаторите на проекта.

Завършилите успешно академията получават сертификат от Фондация „Америка за България“ и съвета на жените в бизнеса в България!

Програма:

Откриване: 23.03.2023 г. в зала “22-ри Септември” на Община Благоевград.

 

Лекции: Всеки четвъртък от 17:30 до 20:30 ч. в зала “101” на Община Благоевград.

 

Награждаване и закриване: 29.06.2023 г. в зала “22-ри Септември” на Община Благоевград.

 

Заявки за записване могат да бъдат подавани на email: office@womeninbusiness.bg с копие до cabinet.kmet@blagoevgrad.bg до 17.03.2023 г. и на телефон: 0894 656 130.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене