Абитуриенти поканиха кмета на Кресна на своя бал, той им подари екскурзия до Пловдив

Бъдещите абитуриенти на Средно училище „Св.Паисий Хилендарски“ в град Кресна гостуваха в края на миналата седмица на кмета Николай Георгиев. Младежите изненадаха градоначалника, за да го поканят лично на техния бал, който ще се проведе на 27.05.2023 г. в хотел „Езерец“ в Благоевград. Тържествено и в присъствието на техния класен ръководител г-жа Петкова абитуриентите връчиха на кмета неговата VIP покана.

Управникът прие с радост поканата и персонално поздрави всеки от випускниците в аванс с успешното дипломиране. Всички млади дами получиха цветя за Международния ден на жената. Традицията и този път не беше нарушена и Николай Георгиев подари на дванадестокласниците екскурзия и втора абитуриентска вечер в град Пловдив.

В разговора си с младите хора кметът не забрави да напомни, че и тази година Община Кресна ще подкрепи онези от тях, които решат да продължат образованието си в по-горна степен в направления, които са важни за бъдещото развитие на общината и отговарят на определените критерии.

Абитуриентите и техните родители, които проявяват интерес към темата за подкрепата на община Кресна при кандидатстване във ВУЗ, да поискат разяснения и повече информация в деловодството на Общината.

Срещата завърши с обща снимка, която ще остане да напомня за милото тържество и за поредния випуск 2023 на СУ „Св.Паисий Хилендарски“, който ще потърси своята успешна житейска реализация още през настоящата година.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене