Наближава крайният срок за подаване на заявки за участие в предприемаческа програма с награден фонд 10 000 лв., организирана от Община Благоевград и бизнес академия BASE

Община Благоевград продължава усилията си да подобри бизнес климата в града. В резултат на съвместни действия с кмета на община Благоевград Илко Стоянов, фондация „Америка за България“ и Съветът на жените в бизнеса у нас, известната бизнес академия за предприемачи стъпва и в Благоевград.

BASE е проект на фондация „Америка за България“ и Съветът на жените в бизнеса в България и представлява иновативен курс за обучение, който е напълно безплатен за желаещите и включва както теория, така и практически занимания. Програмата BASE има за цел да насърчи хората да инициират свой собствен бизнес или ако вече имат собствена предприемаческа дейност, да я доразвият и разширят. По този начин се стимулира и цялостното подобряване на бизнес средата в региона. Освен умения за построяване на основните на бизнес, участниците в курса ще се усвоят методи за оценка на бизнес идея, управление на финанси и изработване на бизнес план. Обучението завършва с представяне на бизнес плановете на участниците, които ще бъдат оценени от компетентно жури.

Предвиден е и награден фонд от 10 000 лв., осигурени от организаторите на проекта, а завършилите курса получават сертификат от фондация „Америка за България“ и Съветът на жените в бизнеса. Програмата ще започне през месец март в Благоевград и ще се проведе в сградата на Община Благоевград.
Заявки за записване могат да бъдат подавани на e-mail: cabinet.kmet@blagoevgrad.bg или на office@womeninbusiness.bg до 17.03.2023 г. и на тел: 0894 656 130.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене