Кандидатът за народен представител Богдан Боцев се поклони на паметника на 28-ми Мотострелкови полк

11-и март се отбелязва като Ден на артилерията и ракетните войски на Българската войска. Свързан е с присъединяване на българската артилерия в решителната офанзива за завладяването на Одринската цитадела през Балканската война (1912 -1913).

Кандидатът за народен представител от листата на Коалиция „БСП за България“ в 1-ви МИР Благоевград Богдан Боцев отбеляза този ден днес заедно с офицери и сержанти от запаса и резерва, както и със своя дядо Богдан Боцев, който е подполковник от запаса, на паметника на 28-ми Мотострелкови полк в град Гоце Делчев. Те положиха цветя в знак на признателност към всички, които са служили през годините в едно от най-големите поделения в някогашния Благоевградски окръг.

„Като дългогодишен служител и началник на щаба, дядо ми разказа  интересни моменти от историята на полка, спомнихме си за наши близки и приятели, служили там. Обсъдихме и настоящото положение в българската армия и това, което е необходимо да се направи“, коментира кандидатът за народен представител Богдан Боцев, който е втори в листата на социалистите.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Bogdan B-pametnik (1)

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене