Преди малко повече от година дъщерята на Николина – Мария, която следва майка си по пътя на музиката, роди второто си дете.

Внучката на Николина Чакърдъкова ще става лекарка! ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ

Николина Чакърдъкова, любимата изпълнителка на няколко поколения почитатели на фолклорната музика, е щастлива жена. Освен че е успешна в това, което обича и което прави – музиката, тя се радва и на прекрасно задружно семейство.

Преди малко повече от година дъщерята на Николина – Мария, която следва майка си по пътя на музиката, роди второто си дете.

Малката Силвия бе кръстена в христовата вяра в края на миналата година, а кръстник й става Неврокопският митрополит дядо Серафим.

„Кръстихме я на 27 декември. Кръстникът е Негово Високопреосвещенство Серафим, Неврокопски митрополит. За нас беше чест, празник за душата, за сърцето, за духа. Много сме щастливи, че дядо владика имаше време и точно тогава беше в църквата. Имаше служба и той я кръсти, за да си има свой ангел пазител“, разказа Николина Чакърдъкова тогава.

Времето лети и ето че Силвия вече стъпва уверено. Затова мама Мария направи на дъщеричката си т.нар. прощапулник.

Оказва се, че сладката Силвия е избрала да вземе лекарските слушалки.

„Нашето момиче вече ходи смело и уверено по своя път, а на прощъпулника избра да бъде докторка!!!“, написа Мария в социалните мрежи, споделяйки снимки.

А ние пожелаваме на малката да расте здрава, щастлива и обичана и смело да следва мечтите си.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене