Богдан Боцев: Искаме стабилност и сигурност за всеки един български гражданин

Коалиция „БСП за България“ официално откри предизборната си кампания в област Благоевград. Заедно с лидера на партията и водач на листата в 1-ви МИР, кандидатите за народни представители положиха цветя на Мемориала на Делчевия род в Благоевград и запалиха свещ в черквата „Въведение Богородично“.

„За мен е чест да бъда отново част от най-добрия отбор, който на тези избори се явява с номер 1 в бюлетината“, категоричен бе кандидатът за народен представител Богдан Боцев, който е втори в листата на социалистите в Пиринско.

Той е категоричен, че в настоящата предизборна кампания може с открити лица да се говори за постигнатото през последните месеци от БСП. „Със своите действия БСП показахме, че отстояваме интересите на хората и когато сме в управлението на страната и когато сме в опозиция“, каза още той и допълни: „В следващите седмици всеки един от нас ще даде всичко от себе си, за да ви убеди, че да гласувате в предстоящите избори е изключително важно. Сигурен съм, че БСП ще увеличи своя резултат и когато седнем на масата за преговори за сформиране на правителство ще имаме по-голяма тежест за реализиране на нашите политики“.

Кандидатът за народен представител Богдан Боцев заяви още, че през следващите дни ще се опита да се срещне с колкото се може повече хора, за да сподели това, което БСП иска да направи в следващото Народно събрание.
„Нашият отбор иска същото като вас – стабилност и сигурност за всеки един български гражданин!“, категоричен бе Богдан Боцев

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене