Община Разлог изгражда нов паркинг на улица “Бела река”

“Ежедневно от двете страни на улица “Бела река” се паркират неправомерно автомобили и се изхвърлят много боклуци на съществуващите към момента зелени площи. За да преустановим конфликтите между шофьорите, както и да предоставим безопасна и здрава среда на всички жителите и гости на града, започнахме изграждането на паркинг, от страна на реката, като на място ще засадим и нови дръвчета. Плановите дейности на Община Разлог включват обособяване на общо 70 клетки за паркиране от двете страни на улицата – 45 от страната на реката и 25 от страната на жилищните сгради. ” информира зам.-кметът г-н Иван Гюров.

“Продължаваме плановите си дейности, част от инициативите – “Безопасна и здрава среда” и “Подобряване регулацията на движението”. С цел осигуряване на достъпна среда за всички пешеходци, след като приключихме подмяната на плочки в зоната за пешеходци около кръговото, в центъра на града, започнахме ремонт и на тротоарните пространства, около паркинга в началото на пешеходната алея.” , поясни инж. Венцислав Гърменов, кмет на община Разлог.

Засаждането на нови дървета на местата на вече отстранените, ще започне през средата на месец март.

Вceĸи жeлaeщ дa пoдпoмoгнe за oтглeждaнeтo нa нoвo дpъвчe пpeд cвoя дoм, мoжe дa oтпpaви пpeдлoжeниe, в ĸoeтo дa oпишe ĸъдe дa бъдe пocaдeнo нoвoто pacтeниe. Oт cвoя cтpaнa Oбщинa Paзлoг щe извъpши oглeд нa мяcтoтo, щe зaĸyпи и пocaди пoдxoдящo

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене