Увеличете максимално съхранението във вашата малка баня: спестяващи място решения

Всеки иска да обзаведе модерен и красив дом, в който цари хармония и уют. Различните стаи ще изглеждат много по-добре, ако сте подбрали правилно мебелите за съхранение и всяко нещо се подрежда на правилното място. В банята присъстват различни артикули като козметика, хавлии, препарати, медикаменти и други. Тези продукти, така необходими в ежедневието, заемат доста от мястото.

Ще подредите всичко много лесно, ако отделите време да изберете подходящи, функционални шкафове. Моделите, които ви очакват в съвременните онлайн магазини, ще ви дадат много възможности за правилна организация на мокрото помещение.

Как да обзаведете практично малката баня?

Ако пространството е ограничено, ви препоръчваме цветовете, които ще изберете да бъдат светли и дори ярки. Важно е да има голямо огледало, защото то оптически увеличава мястото и е необходимост. Ще ви предложим няколко практични решения, с които ще имате достатъчно пространство за съхранение на вещи:

  • изберете достатъчно голям долен шкаф – той е основен елемент и обикновено към него е включена мивка. Актуалната тенденция е за висящо монтаж с наличието на няколко големи чекмеджета. Те са много удобни за подредба на хавлии, препарати и други подобни артикули;
  • използвайте шкафове за баня тип колона – чудесна възможност да направите малката баня по функционална. Мебелите изглеждат като висока колона и не заемат много от пространството. Отвътре са обемни с голям капацитет на съхранение. Те са перфектно, спестяващо място решение. Ако разполагате с ниша разположете колоната в нея;
  • горният шкаф е задължителен – той е мястото, в която подреждате медикаменти и козметика. Трябва да е закачен на подходящ височина, защото вратичките му са огледални. Във вътрешността му ще намерите няколко удобни рафта, които са ви достатъчни.

Шкафовете, в които ще инвестирате, трябва да се изработени от качествени материали, да са водоустойчиви и в подходящ цвят. Едни от най-предпочитаните в момента са тези направени от PVC материал, казват от Gaudi DS. Цената на такива модели е достъпна и няма да се повредят лесно.

Кои са подходящите цветове за интериора на малката баня?

Насочете се към светлите тонове с гланцирано покритие, които по-добре ще отразяват светлината. Ще откриете мебели в искрящо бяло, слонова кост, екрю и други. Ако желаете да внесете повече цвят, изберете ярко жълто, зелено, оранжево или светло лилаво. Подходящи са и различните нюанси на дървесината. Има много шкафове с подобно покритие, които изглеждат стилно и правят помещението уютно.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене