РЕПОРТАЖ! АУДИО! ВИДЕО! Протест пред „Бюрото по труда“ Гоце Делчев!

От сутринта редакцията на Топ Преса е подложена на безапелационен натиск, за това как и в каква посока трябва да отрази протеста случил се днес пред „Бюрото по труда“.
Местни работодателски организации държат да порицаем схемата „Европейска Борса“, докато широката общественост държи за подкрепим хората. Протестът ще бъде отразен обекивно!!! Ще се чуят всички гледни точки. Но! Щом едно нещо е разрешено от закона и то не нарушава нито едно наше или европейско право, кои са служителите на „Бюрото по труда“ да го правят? Странно е наистина работодател с автопарк средно за 200 000 лева в Гоце Делчев да роптае, срещу факта хората да искат да си докарат високи доходи! Пари за лукс имате, за заплати – нямате. Така не става. Научете се да плащате, както трябва и схемата „Европейска борса“ ще престане. Топ Преса настоява за спазване на закона, а той е категоричен – хората имат право да вземат своето трудово обезщетение.
Прилагаме първите становища аудио записи и видеа от протеста, направени от нашите репортери. ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ ПЛЮС СТАНОВИЩЕТО НА БЮРОТО ПО ТРУДА малко по късно само и едиснствето на www.toppresa.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене