ВИДЕО: С водосвет, изчистиха отрицателната енергия от офиса на структурата на ПП ГЕРБ в Гоце Делчев

С църковен освет, чистиха отрицателната енергия от офиса на местната структура на ГЕРБ в Гоце Делев с което новото ръководство откри новия политически живот на неврокопските гербери. Свещенослужението бе водено лично от н.в.п., Неврокопския митрополит Серафим в съслужение с част от владишкия клир. На тържествения ритуал, присъстваха новоизбраното ръководство начело с председателят Димитър Гамишев и актива на партията. Осветена бе и специална икона на Божията майка, която ще бъде поставена в офиса с надеждата, че тя ще закриля богоугодното дело на хората, които ще работят в този офис.
„След легитимиране на новото ръководство, пожелахме да изчистим натрупалата се тук отрицателна енергия преди да сме започнали активна работа“, поясни новоизбраният председател на ПП ГЕРБ в Гоце Делчев, Димитър Гамишев
Смяната на ръководството на партията в Гоце Делчев се наложи поради подалият си оставката народен представител Георги Андонов, които бе и председател на партията. Андонов пожела да напусне ръководството след впечатляващата загуба на последните местни избори, когато бе кандидат за кмет на община Гоце Делчев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене