Офицер от Гранична полиция оглави АБВ в Гоце Делчев

Бившият офицер в Гранична полиция на отдел „Кадри“ към Столичната дирекция на СДВР, служител в Областна дирекция на полицията в Благоевград и главен кадровик на Национална служба „Жандармерия” Аврам Парнарев оглави ръководството на АБВ в Гоце Делчев. Това стана на общинска конференция на партията, на която бяха избрани и трима негови заместници.

Общо в конференцията участваха 55-има членове на партията и двама гости – зам. председателят на АБВ и лидер на АБВ-Младежи д-р Пламена Заячка и организационният секретар на партията Руслан Костадинов. Те връчиха членските карти на 36-има новоприсъединили се към АБВ в Гоце Делчев.

Като военен до мозъка на костите си, новият председател в рамките на няколко минути направи план-програма за най-спешните задачи, стоящи пред партийните членове до евентуалните предсрочни парламентарни избори и местния вот наесен. Какво ще прави АБВ на първите избори, ще стане ясно в четвъртък, за когато е насрочена срещата на партийното ръководство с новата формация „Ляво“. Независимо от резултата от преговорите обаче, до края на месеца партията организира общински конференции в Струмяни, Сандански и Хаджидимово.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене