Община Разлог организира инициатива „145 български знамена за честване на 145 години от Освобождението на България!“ по повод 3 март.

Идеята на Община Разлог е в деня на Националния празник от българските домове гордо да бъде развят трибагреника, чиито цветове символизират:
-духа, мира, свободата, чистотата и надеждата
-природа, зелените гори и полета на България
-кръвта на загиналите за свободата на България

За целта организаторите ще раздадат Българско знаме на всяко домакинство от община Разлог, присъединило се към инициативата.🇧🇬
Желаещите следва да посочат две имена, адрес и телефон за контакти на email: okmds@razlog.bg или на съобщение в официалната Facebook- страница на Община Разлог, в срок до 17-ти февруари.

В периода от 22 февруари до 2 март, от понеделник до петък, от 8 до 17:00 часа, всяко записано лице, може да получи българския трикольор в сградата на Община Разлог.
В деня на Националния празник всички участници следва да поставят българския трикольор на порта, тераса или покрива на своя дом, посрещайки изгрева с развято знаме.

Изпратете снимки със символа на Република България до 17:00 часа в същия ден, на лично съобщение във Facebook – страница на Община Разлог. Снимките следва да бъдат публикувани в албум, посветен на Трети март.
🇧🇬В 18:00 часа очакваме всички родолюбци на тържествено честване по повод Деня на Освобождението и запалване „Огъня на свободата“,на централен площад „Преображение“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене