Старши комисар Тодор Петров е новият директор на ОДМВР – Кюстендил, съобщиха от полицията

От днес със заповед на министъра на вътрешните работи е временно преназначен на длъжност директор на Областната дирекция (ОД) на МВР – Кюстендил, старши комисар Тодор Петров, съобщиха от полицията. Досегашният директор комисар Георги Ванев се връща на позицията заместник-директор на ОДМВР.

Тодор Петров е в системата на МВР от 2009 г. и е работил в Столичната дирекция на вътрешните работи, Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“ (БОП), в сектор БОП в Кюстендил и териториалната дирекция на Държавната агенция „Национална сигурност“ в Кюстендил. Роден е през 1984 г, завършил е Националния военен университет във Велико Търново, Академията на МВР в София, и Югозападния университет в Благоевград.

Новият директор е бил представен днес на ръководния състав в дирекцията от заместник-главния секретар на МВР главен комисар Станимир Станев.

„Разчитам на професионализма ви“, е казал днес на служителите на областната дирекция новоназначеният директор. Успех на ст. комисар Тодор Петров и благодарност към колегите за добрите резултати в работата е пожелал и изразил досегашният директор комисар Георги Ванев, казаха за БТА от пресцентъра на дирекцията.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене