Тежки катастрофи в Югозапада!

На главен път Е-79, между Сандански и село Лешница, е станала катастрофа. Автомобил „Ауди“, шофиран от 22-годишен, е ударил насрещен „Опел“. Вждачът от село Катунци не е спрял и продължил по пътя.

Последвал е сблъсък с „Мерцедес“, управляван от 51-годишна санданчанка. Пострадали са и тримата участници в произшествието. Те са плучли лекарска помощ в санданската болница. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух са отрицателни.

На пътя между село Лиляново и местността „Попина лъка“ край Сандански автомобил „Вартбург“ се е ударил в дърво. Вдач е 68-годишен от града. Получил е фрактури на три ребра.

На кръстовище между улиците „Тодор Каблешков“ и „Георги Темелков“ в  Добринище, автомобил „Хонда“ с 41-годишен водач от града, завивайки на ляво е отнел предимството и е блъснал товарен автомобил „Фолксваген Транспортер“ с 53-годишен водач от Добринище. С фрактура на глезена е пострадал водачът на товарния автомобил. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на двамата водачи са отрицателни.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене