Талантите от ДГ „Зорница“ в Смолян с благотворителен коледен концерт

Талантите от ДГ „Зорница“ в Смолян взеха участие в благотворителен коледен концерт под надслов „Направи добро – дари надежда“. Децата и родителите изработиха картички и организираха коледен базар. Средствата от него ще бъдат дарени за лечението на 43 –годишната Жени, майка на две деца, а едното от децата и е възпитаник на „Зорница“.

„Коледните празници са празници на единството, надеждата и топлината. Нека дадем надежда и усмивка на болна майчица на детенце от нашата детска градина, която се нуждае от скъпоструваща операция в САЩ. Нека всички бъдем по- добри и да правим добрини. Нека има светлина в домовете ни, надежда в душите ни и нежност в ръцете ни“. С това послание се обърна към гостите, децата и родителите на събитието, директорката на градината Дора Кименова.
Тя посочи, че отиващата си година е била наситена с емоции и работа. Детската градина е постигнала много и резултатите са видими. Кименова пожела благословена Коледа, успешна, радостна и щедра Нова година на всички.

На сцената във Военния клуб в Смолян се изявиха талантливите малчугани, които получиха заслужени аплодисменти от публиката. В концерта участва и ДМФ „Ро-войс“ към читалище „Христо Ботев“-Смолян.
Събитието завърши с празнична заря.
Гост на концерта бе Зоя Цървуланова – главен експерт в Община Смолян.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене