ИНИЦИАТИВА ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА ДЕЦАТА СИРАЦИ ОТ ОБЩИНА ГЪРМЕН

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ И ПРИЯТЕЛИ НА ОБЩИНА ГЪРМЕН,

С удоволствие Ви уведомяваме, че общинска администрация с. Гърмен, съвместно с Ваша помощ, продължаваме да организираме и провеждаме благотворителната инициатива „Да подадем ръка“ за подпомагане на децата сираци от 0 до 18 години от общината.
Вашето милосърдие и отзивчивост, вашата съпричастност, вашата щедрост, ще накарат толкова много лица да се усмихнат и тази година.

Нека помогнем на тези деца да сбъднат част от мечтите си, да повярват в живота, а също и в хората, и отново да видят света по красив!
Нека, в навечерието и на тази Коледа и Нова година, да отворим широко сърцата си и с общи усилия, да направим празниците им по-усмихнати, по щастливи!

Обръщам се към Вас да бъдем съпричастни и тази година към тези децата, да им подадем ръка, да им дарим усмивка, когато се нуждаят от опора.
Вие показахте през годините какво означава съпричастност, милосърдие, доброта, да уважаваш и обичаш, и да подариш надежда, когато най-много имаш нужда от нея.

Предварително Ви Благодаря за активното Ви участие!
За дарение на парични средства е открита сметка в Банка ДСК – IBAN–BG62STSA93003390012010 и поставени кутии по населени места.

ФЕИМ ИСА
Кмет на община Гърмен

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене