Радослав Ревански по повод смърта на Нуредин Кафелов: Човек изглежда по един начин отвън и никой не знае как се чувства отвътре

„От медиите разбрах, че през последните дни Нуредин Кафелов се е чувствал дискомфортно заради проверките във връзка с възлагането на обществени поръчки,“ каза за Радио Благоевград кметът на община Белица Радослав Ревански по повод смъртта на колегата му от община Якоруда. По думите му Кафелов е бил човек, който изглеждаше солидно, не е бил плах. „Но човек изглежда по един начин отвън и никой не знае как се чувства отвътре. Той си е знаел какво му е,“ заяви Ревански. Той не е категоричен, че проверките на КПКОМПИ са мотив за самоубийството на Нуредин Кафелов.

Като цяло комисията проверява всички кметове, поясни кметът на Белица. „Нашата работа като кметове е изключително динамична натоварена, занимаваме се с проблеми от всякакво естество, има напрежение и всеки който става кмет знае, че ние работейки с документи има риск да направим нарушение, тъй като има много пропуски в законодателството в тази връзка. Това не бива да е повод да посегнеш на живота си. Все още няма заключение от разследващите органи и ние не можем да кажем какво го е подтикноло. Освен работата хората имат и други проблеми, ние все още не знаем точно,“ категоричен е Радослав Ревански.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене