EO Dent ще празнува 20-ти юбилей с концерт и благородна кауза

Да усмихнат незрящи шампиони е кауза на ЕО Дент, която смятат да постигнат чрез построяване на спортна зала. През ноември EO Dent ще отбележи рожденият си ден с благотворителен концерт „20 години с усмивка“, заедно с пациенти, колеги, партньори и приятели. На сцената на зала 1 на НДК с ЕОДент ще празнуват много обичани звездни изпълнители и актьори.

На събитието ще бъде представена първата книга на ЕО ДЕНТ- „Усмивка“, под редакцията на талантливия Георги Тошев. Скоро всеки ще може да си закупи изданието. Всички средства от продажбите на „Усмивка“ ще бъдат дарени за вдъхновяваща инициатива. Ще бъде изградена спортна зала за голбал, където незрящи шампиони ще имат възможност да развиват уменията си и да се подготвят за успехи на национални и международни първенства.

Всеки може да допринесе за тази благородна кауза като закупи книгата „Усмивка“, както и с дарения по сметка:
Фондация „Лъч-1“
IBAN:BG33UNCR70001525087408
BIC:UNCRBGSF

„Защото за нас празникът е наистина празник, когато е споделен! В това е вълшебството на благотворителността -тя ни обединява и прави света по-хубаво, усмихнато е добро място за всички нас! Благодарим ви ,че заедно вървим по пътя на усмивката вече 20 години“, с признателност казват от ЕО Дент.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене