Богдан Боцев:Щастлив съм, че съм част от най-добрия отбор – отбор 28

С емоционални срещи в Разлог и Благоевград официално бе открита предизборната кампания на Коалиция „БСП за България“ в областта. По този повод емоционален коментар направи кандидат-депутатът от Гоце Делчев Богдан Боцев. Ето как оценява той листата в кандидат-депутати на социалистите.

„Щастлив съм, че съм част от най-добрия отбор – отбор 28, който има за водач един истински лидер и обединител – Корнелия Нинова.

Листата ни е чудесна – съставена от много млади хора, но и хора с много опит. Всички са добри професионалисти, представители на всички общини в областта. Не на последно място – в листата ни има сериозно женско присъствие, което я прави освен всичко друго и много красива.

Аз, като част от този добър и сплотен отбор, заставам пред вас с високо вдигната глава. През краткото време, в което бе в управлението на страната, БСП показа, че е партия с принципи и изпълнява обещанията си. През следващите дни ще ви припомня за всички онези неща, които ви бяхме обещали преди няколко месеца и които вече са факт. Това, което не успяхме да свършим – ще го направим веднага след като получим вашето доверие и имаме възможността да взимаме решения за бъдещето на страната.

От нашия вот зависи дали ще живеем в несигурност и хаос или ще изберем номер 28 в бюлетината, за социална и сигурна държава. За мен изборът е ясен и категоричен! Вярвам, че и за вас е така!
Подкрепете нашия отбор!“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене