Първо в Топ Преса! ОБРАТ! Напук на очакваното, Георги Андонов ще влезе в номинациите за кандидат – депутат в ГЕРБ – Гоце Делчев!

Първа и единствена Топ Преса научи, че ще има изненада в номинациите на кандидат – депутатската листа в Гоце Делчев. Напук на приказките, че е бита кара, името на Георги Андонов  се очаква да влезе в номинираните в кандидат – депутатската листа на местната структура. Номинацията на Андонов поставя доста въпросителни. Едно е сигурно –  той е специалист по загуби и някои структури на ПП ГЕРБ не гледат с добро в неговото връщане в предизборната игра. Андонов два пъти се провали като кандидат – кмет, а на последните избори получи депутатското си място като подарък от зам. – председателя на  ПП ГЕРБ, Цветан Цветанов, който избра да влезе в парламента от листата във Велико Търново.

Топ Преса прогнозира , че надали ще се стигне до сериозно напрежение, но определено неговата номинация ще даде нова светлина в предизборната политическа игра. Последно време той уверено мълчи за своето място в политиката като слуховете за това са разнопосочни. От една страна той е смятан за бита карта, а от друга се говори, че има силно партийно лоби, което ще му удари рамо да продължи да се бори за място в парламента.  Очакваме с нетърпение да видим какво ще се случи..

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене