Марек играе благотворително в сряда в помощ на бедстващите в Карловско

Марек Дупница ще се включи в благотворителните инициативи в помощ на бедстващите в Карловско, съобщиха от клуба. Както е известно, наводнение причини огромни щети в област Пловдив, където е обявено частично бедствено положение. От ръководството на дупнишкия футболен клуб взеха решение събраните пари от билети от мача с ФК Кюстендил в сряда да бъдат дарени за хората, които пострадаха от водната стихия.Марек играе в сряда от 17.00 часа на стадион „Бончук“ срещу кюстендилци в среща от турнира за Купата на АФЛ.

„Призоваваме повече наши привърженици да дойдат на мача в сряда и да си закупят билет. Всички приходи ще бъдат дарени на жителите на селата в Карловско, които са най-силно засегнати. Съпричастни сме към хората, които имат нужда от помощ в този тежък момент. Надяваме се и с нашата помощ да успеят да възстановят домовете си“, заяви президентът на Марек Васил Василев.

Междувременно стана ясно, че двубоят на дупничани от турнира за Купата на България с Монтана ще се играе на 22 септември от 16.00 часа.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене