ПОХВАЛНО!!! Треньорът на „Септември“(Симитли) с новаторско предложение в подкрепа на българщината

Отишлият си без време от „Пирин“(Гоце Делчев) специалист Тодор Киселичков предложи химнът „Мила Родино“ да бъде изпълняван преди всеки мач в България

Повод за неговата инициатива стана мачът на „Ботев“(Пловдив) срещу „Славия“ и хореографията на феновете на жълто-черните за 3 март. Според бургаския специалист ще бъде добра традиция за двубоите от родния шампионат. Той възкликна: „Големи нации като Русия и Турция го правят и явно има защо. Да не би да са по-умни от нас? Докога в България ще ни сплотяват само трагедиите и нещастията?“.
Самият Тодор Киселичков припомня, че неведнъж като футболист е слушал най-популярната и обединяваще българска мелодия. Според него практиката да се слуша националният химн ще донесе повече национално самочувствие не само за футболистите, но и за публиката, която да бъде по-коректна към състезатели и съдии. Коментарът на бургаския специалист бе допълнен с надеждата да се стигне до по-скорошно отлепване на българския футбол от дъното и да тръгне нагоре, което ще бъде с първа крачка, която да обединява всички с химна на България „Мила Родино“.

НИЕ ОТ ТОП ПРЕСА, КАТО ОТГОВОРНА НАЦИОНАЛНА МЕДИЯ, ЗАСТАВАМЕ ЗАД ЕДНА ПОДОБНА ИНИЦИАТИВА С УБЕЖДЕНИЕТО, ЧЕ БЪЛГАРЩИНАТА И ВСИЧКИ ПОДОБНИ ФОРМИ НА НЕЙНОТО ПРОЯВЛЕНИЕ СЕ НУЖДАЯТ ОТ ПОДКРЕПА!!!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене