Трагедия! Майка от Петрич търси сина си в Лондон! Безпомощен и неадекватен обикаля улиците, проси ,без документи за самоличност!

Иван Ангелов е напуснал България преди 5 години- 2017 г. и оттогава не се е прибирал

Петричанин във видимо  неадекватно състояние, мръсен, мършав и без документи за самоличност, обикаля улиците в Лондон, това стана ясно от публикация във фейсбук страница, на която се отправя призив за помощ на нашенеца, който не знае нито кой е ,нито как е попаднал в Лондон , нито защо е там .

От коментарите в страницата става ясно ,че момчето от публикуваните ужасяващи снимки се казва Иван Георгиев и е от Петрич. След като снимките му бяха разпространени във Фейсбук ,майка му Севда ,заедно с нейн племенник е заминала спешно за Лондон ,където го търси ,за да го прибере, научи struma.com.

Според наши източници, жената видяла снимките и се задействала незабавно. Синът и не е сред известния кримиконтингент в Петрич, не е и известен с пристрастеността си към наркотиците тук. Напуснал е България през Калотина преди около 5 години. Оттогава не се е прибирал, уточняват източниците ни. Има регистрации в полицията – за шофиране без документи и кражба ,когато е бил дете

Какво се е случило с Иван в Лондон, дали там е попаднал на „лоши приятели“ и е започнал да се дрогира ,или е рухнал психически никой не знае, но е факт, че в момента той изглежда ужасяващо, а какво е преживял зад граница  не се знае. Очаквайте подробности. Ще намери ли майката сина си?

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене